zaterdag, 18 juni 2011

hoe er te komen?

Ongelukkige combinatie wegwerk N325 en spoor Arnhem-Nijmegen

 

ARNHEM - Reizigers tusen Arnhem en Nijmegen mogen in verband met wegwerkzaamheden op de Pleijroute (N325) en Pleijbrug in Arnhem dit weekend gratis met de trein mee. Er is echter een probleempje: de trein rijdt niet. Er wordt namelijk ook aan het spoor tussen beide steden gewerkt.

"Daar zijn wij van op de hoogte. We hebben dit echter in de publiciteitscampagne bewust niet gecommuniceerd. Het is nu al verwarrend genoeg en we wilden het niet ingewikkelder maken", zegt projectleider Peter Muller. "Bovendien kunnen de reizigers gewoon gebruik maken van vervangend vervoer. In plaats van de trein rijden er bussen, die vrijwel hetzelfde traject afleggen."

De rijbaan van de N325 is vanaf vrijdagavond acht uur afgesloten van Arnhem-Zuid naar Noord. De afsluiting duurt tot maandagmorgen zes uur. Het verkeer moet omrijden door de binnenstad of over de A12, A50 en A15.

Om te voorkomen dat er te veel verkeer de weg opgaat, kunnen reizigers de komende zeven weekeinden gratis met de trein mee. Alleen dit weekeinde rijden er geen treinen. Aan de zuidzijde van de Rijn wordt het spoor vernieuwd. De NS maakt van deze treinvrije periode gebruik om de brug aan de Diependalstraat op het Businesspark Arnhems Buiten terug te plaatsen.

 

verder geen commentaar van olive...

00:34 Gepost door olive | Commentaren (1)

maandag, 13 juni 2011

spaties

er ontstaan wonderlijke berichten met een spatie meer...

spatie-sushi.jpg

spatie-vrij.jpg

spatie-vakantie.jpg

00:17 Gepost door olive | Commentaren (1)