zaterdag, 09 januari 2010

cheap

op zoek naar het waarom han zijn mail niet meer kan versturen, kwam olive onderstaand bericht tegen. tele2, wat was dat ook weer? cheap toch? de vertaling ook...

 

 


 

Beëindiging van Uw TELE2.NL Webmail-account.

We zijn momenteel bezig met een upgrade van ons systeem, te wijten aan het feit dat zij is gekomen om onze merken dat een of meer van onze abonnees zijn de invoering van een zeer sterke virus dat zich verspreidt echt snel in ons systeem en het is die ons netwerk.
We zijn op zoek naar de specifieke gebruiker. Gelieve u geadviseerd het wachtwoord te wijzigen op uw account om ongeautoriseerde toegang tot de account te voorkomen. Alle berichten hub systemen zal ondergaan regelmatig gepland onderhoud. Toegang tot uw e-mail via het web mail client niet beschikbaar zal zijn voor enige tijd tijdens deze aanhoudingsperiode. We zijn momenteel verbetering van onze databank en e-mail account center dwz homepage bekijken. Wij zijn het verwijderen van oude rekeningen die niet langer actief zijn om meer ruimte voor nieuwe rekeningen gebruikers maken. We hebben ook onderzocht een systeem breed security audit te verbeteren en te versterken onze huidige beveiliging tegen virussen en spammers.

Om gebruik te blijven maken van onze diensten die u nodig te actualiseren en opnieuw bevestigd uw e-mailaccount gegevens zoals hieronder gevraagd. Als u uw account opnieuw te voltooien-bevestiging, moet u antwoord op deze e-mail onmiddellijk en geef uw account gegevens zoals hieronder gevraagd.

Informatie Required

Volledige E-mail adres:

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Niet om dit te doen zal onmiddellijk maken van uw account gedeactiveerd uit onze database en dienst zal niet onderbroken worden als belangrijke berichten kunnen ook worden verloren als gevolg van de dalende opnieuw bevestigd ons uw accountgegevens.

Onze excuses voor het ongemak dat dit u zal veroorzaken tijdens deze periode, maar het vertrouwen dat we zijn hier om u beter en meer technologie, die draait om e-mail en internet bedienen. Het is ook relevant, begrijp je dat onze primaire zorg is voor onze klanten, en voor de beveiliging van hun bestanden en gegevens.

Hopend jou beter te dienen.

Met vriendelijke groet,

TELE2.NL mail Ondersteuning

********************************************************************************************
Dit is een administratieve Bericht van e-mailserver. Het is geen spam. Van tijd tot tijd zal TELE2.NL mail server stuurt u deze berichten om belangrijke informatie over uw abonnement te communiceren. ***************************************************************************************

tele2

13:52 Gepost door olive | Commentaren (7)

Commentaren

het verschil tussen cheap en sheep.

Gepost door: Han | zaterdag, 09 januari 2010

psies :))) gele gevaar misschien...?

Gepost door: terry | zaterdag, 09 januari 2010

Oeps Wat zeggen weet niet ik, niks begrijp van er ik maar zeker liggen dat aan mij wel.

Mailen Han weer snel hopelijk.

;-)

Gepost door: ms | zondag, 10 januari 2010

Je hebt toch niet echt... je username en password opgestuurd he.. Dit is duidelijk een bericht wat NIET echt door Tele2 is verstuurd... maar door een of andere phisher!!
Lijkt mij hoor!!

Gepost door: Nennis | zondag, 10 januari 2010

ik heb het van de site van tele2 zelf gekopieerd :-/ maar niks opgestuurd hoor. han heeft nog een zonnet adres, dat werd versatel en da's nu tele2

Gepost door: olive | zondag, 10 januari 2010

Ik vond dit op de TELE2 site. Let op! Valse Tele2 email in omloop! / Mail Quota Exceeded!!
Mogelijk heeft u onlangs een e-mail ontvangen waarin u wordt gevraagd om de accountgegevens of identiteit van uw Tele2 emailadres te bevestigen. Er wordt u gevraagd om uw gebruikersnaam, wachtwoord, geboortedatum en locatie in te vullen. Deze e-mail heeft alle eigenschappen van een phishing mail.

Er wordt gesuggereerd dat Tele2 afzender is van deze e-mail. De betreffende e-mail is echter niet afkomstig van Tele2!

Wij adviseren u om de betreffende e-mail niet te beantwoorden en uw persoonlijke gegevens niet te verstrekken!
Geef nooit uw e-mailgegevens door!
Uw tele2.nl email adres is strikt persoonlijk. Tele2 zal nooit om uw wachtwoord vragen.

Gepost door: Nennis | donderdag, 14 januari 2010

hoe kan ik een filmpje op mijn web-log zeten ? oma hoe kan ik een filmpje op mijn web-log zeten ?

Gepost door: tim putto | zaterdag, 16 januari 2010

De commentaren zijn gesloten.