dinsdag, 16 december 2008

waar zouden we zijn zonder...

de trein. was een spreuk die jaren geleden door de NS werd gevoerd. en nu is het geworden: waar zouden we zijn zonder de rechtstreekse trein?

het antwoord: met vertraging in utrecht. olive heeft hier nu ook mee te maken, haar rechtstreekse trein in de spits uit nijmegen naar den haag en v.v. rijdt niet meer. opgeheven met ingang van de nieuwe dienstregeling. overstappen in utrecht dus. wat op zich niet zo erg is, ware het niet dat dat niet kan.

metrobrief

die 5 minuten overstaptijd zijn veel te kort. vaak kom de trein een paar minuten te laat aan in utrecht en weet je dat je de aansuiting niet haalt. zo ook vanmorgen (olive's eerste reis onder de nieuwe dienstregeling). hadden we om 7.23 uur aan moeten komen, was het al 7.30 uur zodat de aansluiting niet eens meer genoemd werd door de conducteur. o.k. dan maar naar een nader spoor voor de volgende trein. een perron vol mensen staat daar te wachten. vervolgens kom de trein naar rotterdam binnen op dat spoor.mensen stappen in, waarna vervolgens 50% weer uitstapt omdat ze dus naar den haag moeten... met veel vertraging vertrekt de trein. daar komt de trein naar den haag, olive kijkt verontrust om zich heen... zoveel mensen? en die moeten allemaal mee? het is namelijk een trein die niet vanuit utrecht vertrekt, en waar dus al mensen in zitten.

en inderdaad, staan in het gangpad met vele anderen. 45 minuten te laat is olive uiteindelijk in den haag.

metro

dat zijn geen kinderziektes... dat is gewoon een epidemie!

wordt vervolgd!

23:09 Gepost door olive | Commentaren (1)

Commentaren

wat een ellende... hopelijk wordt dit snel "geregeld"

Gepost door: terry | woensdag, 17 december 2008

De commentaren zijn gesloten.