maandag, 13 oktober 2008

the end of time?

"Uit geheel Nederland en België krijgen we constant meldingen binnen van groepen objecten die van formatie veranderen en wegschieten. Het is onmogelijk om nog de plaatsen te gaan vermelden waar dit zich allemaal heeft afgespeeld. Ook verbluffende persoonlijke nieuwe contacten blijven binnenkomen die allemaal aangeven dat het Universum ingrijpt. Realiseert U zich dat dit zich wereldwijd aan het openbaren is. Het betekent dat wij de afzonderlijke meldingen niet allemaal meer kunnen verwerken en publiceren. Helaas hebben we ook niet meer de mogelijkheid om alles te beantwoorden. De ontwikkelingen deze week gaat vele vragen oplossen."

bovenstaand citaat van NIBURU een site waar de komst van een enorm ruimteschip wordt aangekondigd.. morgen gaat het gebeuren!

chem

"De laatste dagen krijgen we ook veel meldingen binnen over zware chemtrails besproeiingen. Wij verzekeren U dat wij er alles aan gedaan hebben om deze mensonterende misdaad tegen de burgers onder de aandacht te brengen. Vele klokkenluiders hebben ondervonden wat de gevolgen waren op hun en hun omgeving. Wij weten inmiddels dat er vanaf volgende week iets gaat veranderen waardoor dit tot het verleden gaat behoren"

maar je kunt nog wel adverteren op hun site én doneren natuurlijk.

12:17 Gepost door olive | Commentaren (3)

Commentaren

Oei ... nog rap ne cake bakken dan ... Zou ene genoeg zijn ?

;-)

Gepost door: ms | maandag, 13 oktober 2008

genoeg gebeurd afgelopen dinsdag,maar geen alien gezien...heb wel zó raar geslapen die nacht ;-)

Gepost door: chellie | donderdag, 16 oktober 2008

ja @ chellie: je weet maar nooit wat er gebeurt als je slaapt
@ms je kunt gerust doorbakken ;-)

Gepost door: olive | donderdag, 16 oktober 2008

De commentaren zijn gesloten.