zaterdag, 23 februari 2008

lek

citaat uit de gelderlander van 8 oktober 2004:

Voor een bedrag van 2,2 miljoen worden alle euvels nu verholpen. Het uitvoeren van het werk zal zo'n zestien weken duren. In die tijd worden glasplaten, goten en verlichting vervangen, komt er met het oog op de gebrekkige ventilatie een afzuiginstallatie en worden trappen zo aangepast dat het regenwater er in de juiste richting afloopt. De glazen platen worden uitgerust met een stroeve toplaag die makkelijk vervangen kan worden.

citaat uit de gelderlander van 23 februari 2008

De stalling onder het Stationsplein in Nijmegen blijft lekken, ondanks een 2,2 miljoen euro kostende reparatie. Van de zes lekken die gerepareerd moesten worden, bleken er gisteren maar vier ook echt dicht.

sproeisproei


De waterdichtheid van de stalling werd gisteren met sproeiers getest. Bij de trappen bleek door een constructiefout de lekkage aldaar niet te verhelpen. "We gaan er vooralsnog van uit dat het toch wel op te lossen is", stelt een gemeentewoordvoerder. "Maandag bekijken we wat we nu gaan doen."

olive is zeer benieuwd naar maandag... die zestien weken duren onderhand wel héél erg lang. want behalve dat er al dus al heel lang hekken staan op het plein, is daardoor ook de glazen wand tussen het plein en het busstation ernaast verdwenen. en dat is zeker als het regent en waait niet echt aangenaam wachten. ze wacht dus maar verder...

16:56 Gepost door olive | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.