woensdag, 16 mei 2007

adoeh, leuk seh!

koekjesDe Pasar Malam Besar in Den Haag is de winnaar van de Grand Prix 2007. Dit maakte de organisatie dinsdagavond bekend.

De Nationale Evenementenprijzen kent de Grand Prix toe aan een evenement dat qua omvang, geschiedenis en uitstraling een bijzonder fenomeen is geworden. Eerdere winnaars waren het International Filmfestival Rotterdam, North Sea Jazz en Oerol.

De Pasar Malam Besar is het grootste Euraziatische festival ter wereld, in Nederland de 'grand old lady van de multiculturele festivals', aldus Stichting Tong Tong die het evenement organiseert. Nederland maakte in 1959 kennis met de Pasar Malam: een cultureel festival, beurs en eetfestijn in een.

Donderdag opent de Pasar Malam voor de 49e keer zijn deuren op het Malieveld in Den Haag. De uitreiking van de Grand Prix vindt plaats op 5 juni.

krispusakaOp zaterdag 19 mei wordt op de Pasar Malam Besar de dvd-box gepresenteerd van De Kris Pusaka, de succesvolle en onvergetelijke tv-serie uit 1977. Het eerste exemplaar wordt aangeboden aan Willem Nijholt, een van de hoofdrolspelers.

09:07 Gepost door olive | Commentaren (1)

Commentaren

en lekker grote tassen mee naar de pasar, het water loopt me al in de mond van de foto's ;)

Gepost door: terry | zaterdag, 19 mei 2007

De commentaren zijn gesloten.