zaterdag, 14 april 2007

veer

Donderdag, 12 april 2007 - UBBERGEN - Is het zwaar om jezelf met het zelfbedieningsveer van Persingen over te zetten. Sommige wandelaars vinden van wel, Tiny Wichman van Via Natura  - verantwoordelijk voor het Persingens Veer - zegt van niet.

Ze heeft de proef op de som genomen. Ze doet er welgeteld 2 minuten en 40 seconden over om naar de overkant te komen. Haar zoon Guus (10) en zijn leeftijdgenootjes Hens en Daan lukt het zelfs in 1 minuut en 59 seconden. De redactie van De Gelderlander vindt dat een mooie aftrap voor de eerste Persingense Veerrace, te houden op zaterdag 21 april. Wie is het er snelst aan de overkant? Inmiddels zijn enkele prominenten uitgenodigd om mee te dingen naar de Veer - in - de - Hoedtrofee onder wie burgemeester Wilbers van Ubbergen en de wethouders Van der Aalst en Barber.

veer

 

olive heeft het ook geprobeerd, eerst moet je het pontje naar je toe draaien, want het is een natuurwet dat het pontje altijd aan de overkant ligt. niet alleen met dit pontje, dat is met alle pontjes zo

08:03 Gepost door olive | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.