donderdag, 24 augustus 2006

dat was snel!!!

al lange tijd verwonderde olive zich over het nog steeds niet geopende parkje. waar eens een pakhuis stond was op een gegeven moment een woest veldje over. het werd gebruikt als parkeerterreintje (het makkelijkst toegankelijk voor jeepachtigen).

vorig jaar werd er aangekondigd dat het een parkje zou worden met de wereldse naam: vondelparkje (o.k. toegegeven het ligt langs de vondelstraat).

inderdaad werden er hekken omheen gezet en een bord dat het voorjaar 2006 klaar zou zijn. buurbewoners zouden gezamenlijk mozaieken maken op de stenen randen die hier en daar in het parkje liggen. na aanleg van de randen verschenen er her en der partytentjes waarin gemozaiekt werd.

inmiddels was het zomer, maar... vlak voor de vierdaagse (eind juli) waren die klaar. en nog steeds hekken er omheen. het aangelegde gras werd besproeid, werd bruin, maar heeft zich door de overvloedige regen keurig hersteld. af en toe werd het dan ook gemaaid.

maar nog steeds hekken... elke dag liep olive, zich verwonderd waarom het nog steeds niet open was, er langs, over het fietspad weliswaar, want de aangelegde stoep ligt achter de hekken. zou het misschien met enig ceremonieel geopend worden en was het wachten daarop?

vanmorgen bedacht ze zich dat wellicht een mailtje naar de gemeente licht zou kunnen werpen op haar vraag.en wat schetst haar verbazing? toen ze om ongeveer 17.30 uit het station wandelde, waren de hekken verdwenen! wat een reactiesnelheid van de gemeente! bedankt gemeente, de stoep loopt geweldig!

22:13 Gepost door olive | Commentaren (1)

Commentaren

Ze waren ze vergeten ? Het is wel een mooi parkske.

;-)

Gepost door: ms | donderdag, 24 augustus 2006

De commentaren zijn gesloten.