woensdag, 19 juli 2006

een en een is...

Uitgegeven: woensdag 19 juli 2006 09:45

Laatst gewijzigd: 19 juli 2006 09:47

NIJMEGEN - De Nijmeegse politie raadt mensen af naar Nijmegen te komen voor de Vierdaagsefeesten. De kans is groot dat feestgangers vast komen te zitten in het verkeer rond de stad, wat bij de extreem hoge temperaturen voor gezondheidsrisico's zorgt.

Een woordvoerder van de politie denkt dat het door het afgelasten van de Vierdaagse wandelmarsen nog drukker dan normaal kan worden in de stad. "Wandelaars uit binnen- en buitenland zijn hier nu toch en blijven misschien hangen voor het feest. Dat geeft een extra grote drukte in het centrum."

"Wij prepareren ons woensdag op de begeleiding van die mogelijk grotere aantallen mensen. We raden bezoekers die nog niet in Nijmegen zijn stellig af alsnog te komen", stelt hij.


wo 19 jul 2006, 13:17

NIJMEGEN - De massale toeloop op het stadscentrum van Nijmegen die de politie voor woensdag vreesde, is uitgebleven. Daarom heeft de politie de waarschuwing om niet naar Nijmegen te komen woensdag rond het middaguur ingetrokken.

Dat heeft een woordvoerder van het korps meegedeeld.

De politie vreesde dat door het afgelasten van de Vierdaagse extra veel mensen naar de festiviteiten in de stad zouden komen. Vooral veel wandelaars, die nu niets meer in Nijmegen te doen hebben, zouden voor grote extra druk op het stadscentrum kunnen zorgen. De politie vreesde verkeersopstoppingen en lange files, die bij de grote hitte voor gezondheidsrisico's zouden kunnen zorgen. Maar het blijkt allemaal mee te vallen, zegt de woordvoerder. Het is helemaal niet druk in de stad en de politie kan de toeloop makkelijk aan. Er is dus volgens hem vooralsnog geen reden meer om Nijmegen te mijden.

hoe zou dat nou toch gekomen zijn?

19:47 Gepost door olive | Commentaren (1)

Commentaren

*** nog een hete avond toegewenst! grts,


joris

Gepost door: joris | woensdag, 19 juli 2006

De commentaren zijn gesloten.