zaterdag, 02 juli 2005

proef

afgelopen woensdag had olive voor het eerst in haar leven (écht waar, op de bakker, melkboer e.d. na) iets aan de deur gekocht. alhoewel gekócht.... een proefabonnement op de Gelderlander had ze genomen, en dat zou gister ingaan.
gisteren... geen krant, o.k. kan gebeuren, vandaag... géén krant... dat was niet de bedoeling. gelukkig is het servicenummer van de krant gratis.

tja helaas, de briefjes waren niet op tijd binnen en we hebben niet genoeg kranten en vaste abonnees gaan voor en nábezorgen vandaag??? nee, had men besloten, maandag zou het allemaal goedkomen.... maar olive vraagt zich nu af: hoeveel klachten van de bezorging zijn er dat er niet genoeg kranten zijn, of wordt het aantal gedrukte exemplaren zo zorgvuldig afgestemd dat één éxtra krant vaste abonnees in de problemen brengt...

bovendien ontdekte ze net op internet bij het zoeken naar een plaatje bij dit bericht, op de site van de Gelderlander, dat een proefabonnement van 6 weken ook tot de mogelijkheden behoort. de mevrouw die haar de aanbieding deed, zei dat 10 weken het minste was....
olive heeft nu besloten de relatie met de Gelderlander te verbreken, met zo'n slechte start komt het nooit meer goed...

11:41 Gepost door olive | Commentaren (2)

Commentaren

Ge- of Be kocht Misschien toch maar een bordje maken met: aan de deur wordt niet gekocht (dan voelt Inge zich niet BEkocht...!) :-)

Gepost door: Tod | zondag, 03 juli 2005

deurbel UITSCHAKELEN, dan weet je niet eens of er iemand aan de deur staat met de meest ongelofelijke aanbieding.

Gepost door: Han | zondag, 03 juli 2005

De commentaren zijn gesloten.