donderdag, 14 april 2005

eindelijk gerechtigheid!

Johan Genoegen, mede-bedenker en webmaster van respectthemailman: Heel Nederland loopt met een regenboog aan gekleurde polsbandjes om openlijk respect te tonen voor van alles en nog wat. Er is nu ook een bandje waarmee je je waardering voor de postbode tot uitdrukking kan brengen: het ouderwetse brede, lichtbruine elastiekje.

Het is een reactie op al die bandjes die je de laatste tijd hebt. De eerste, de gele van wielrenner Lance Armstrong, vinden we echt heel goed, maar nu zijn het er zoveel dat de zeggingskracht ervan af is. Een paar vrienden en ik bedachten toen dat we net zo goed een elastiekje om onze pols konden dragen. Zo is het idee ontstaan.
Wat heb jij met postbodes? Niets, ik zit zelf in de paprikateelt. Maar dat neemt niet weg dat ik wel respect heb voor de postbode natuurlijk. Hoe zijn de reacties? De postbodes zelf vinden het erg leuk. Sommigen snappen het niet en vragen waar ze het bandje kunnen bestellen. Ze voelen zich niet in de zeik genomen, nee. Wij zouden het erg leuk vinden als veel mensen het elastiekje gaan dragen. Natuurlijk is het een grap. Maar waarom dragen al die mensen zo’n bandje? Waarom is het nodig iets om je pols te hebben om je respect voor de tsunamislachtoffers te tonen, of voor weet ik veel wat?

schitterend! ik loop straks gelijk ff langs de postkamer!

14:15 Gepost door olive | Commentaren (1)

Commentaren

breng er maar meer mee, ik krijg de buurt wel enthousiast en anders maak ik er een kattepult van......

Gepost door: Han | donderdag, 14 april 2005

De commentaren zijn gesloten.